Slaapkamer


De slaapkamer is een plek om tot rust te komen. Prettige, functionele verlichting gecombineerd met decoraties in warme kleuren en pasteltinten geeft jou in je slaapkamer een behaaglijk gevoel. De zachte spreien, plaids en sierlijke kussens van Love to be Home met rustieke dessins, zorgen voor romantiek en ontspanning.

Patchwork bedspreien en plaids van wol of katoen stralen nostalgie uit. Daarnaast zijn ze zacht voor de huid en kunnen met gemak keer op keer in de wasmachine.

Verlichting bepaalt voor een groot deel de sfeer in een ruimte zoals de slaapkamer. Niet alleen kaarsen en windlichten maar ook mooie lampen zorgen voor een ontspannen en intieme sfeer. Je kunt de ideale verlichting samenstellen door de lampenkappen met romantische strikken en vrolijke stippen te combineren met lampenvoeten in verschillende vormen en van uiteenlopende materialen. Wandhaken, juwelendoosjes en opbergmanden zijn niet alleen heel erg handig maar ook decoratief en maken je landelijk ingerichte slaapkamer helemaal af.