Verzenden & retourneren

Verzendkosten

Voor verzending binnen Nederland onder de  50,00 betaalt u € 5,95 verzendkosten. Bestellingen vanaf  50,00  worden gratis verzonden.
Voor verzending naar België en Duitsland onder de 100,00 betaalt u 8,00 verzendkosten. Bestellingen vanaf 100,00 worden gratis verzonden.

Verzendkosten zijn inclusief BTW

Levertijden

LET OP!!! Gewijzigde levertijden!!!
Van vrijdag 12 juli t/m maandag 12 augustus zijn wij gesloten i.v.m onze zomervakantie.
Bestellingen die in deze periode geplaatst worden zullen vanaf dinsdag 13 augustus zo snel mogelijk verzonden worden. Als dank voor uw geduld en vertrouwen kunt u tijdens deze periode profiteren van 20% korting op het hele assortiment met de kortingscode: LOVESUMMER20%

*Korting word achteraf niet meer verrekend!

Van 12-07-2019 t/m 12-08-2019 zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Als u toch vragen en/of opmerkingen heeft kunt u contact opnemen via de mail: info@lovetobehome.nl
Wij doen ons uiterste best deze zo snel mogelijk te beantwoorden.

Love to be Home probeert uw bestelling binnen 1-3 werkdagen bij u te laten bezorgen. Dit is wel afhankelijk van welke betaalmethode u kiest. Bij overschrijving per bank word na akkoord van betaling de bestelling verzonden. Met feestdagen en vakanties gelden er aangepaste levertijden. Dit vermelden wij altijd duidelijk op de website en in de bevestiging van bestelling.

 

Retourneren / Ruilen

I.v.m. de zomervakantie zijn wij gesloten van 12-07-2019 t/m 12-08-2019.
Heeft u een bestelling die u wil retourneren dan kunt u deze binnen 14 dagen na ontvangst van uw pakket aanmelden via de mail: info@lovetobehome.nl
Wij verzoeken u de retourzending pas na 12-08-2019 naar ons op te sturen. Wij zullen uw retourzending dan zo snel mogelijk verwerken. Alvast bedankt voor uw medewerking en begrip.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Love to be Home geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@lovetobehome.nl of middels het retourformulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Wij adviseren om bij retournering te kiezen voor de pakketpost van PostNL. Voor verzending van een pakket tot 10 kg (met Track & Trace) betaalt u  € 6,95

Alle ruilingen en retourneringen dienen per email of retourformulier aan Love to be Home kenbaar te worden gemaakt. Vermeld u hierbij a.u.b. in ieder geval uw volledige naam en bestelnummer en de artikelen die u wenst te ruilen of retourneren. Ter verbetering van onze klantenservice zouden wij  het op prijs stellen wanneer u ons de reden hiervan laat weten. U bent hier uiteraard conform de wet Koop op afstand niet toe verplicht.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Love to be Home heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen na retourmelding aan u terugbetaald.
 
Retouradres:
Love to be Home
Hidalgoweg 6B
8938 BA Leeuwarden


Email: info@lovetobehome.nl