Betaalmethoden

Love to be Home kent 4 mogelijkheden voor het afrekenen van uw bestelling:

1. Vooruitbetalen
U kunt het totaalbedrag overmaken naar IBAN nr: NL05ABNA0549351434   BIC/SWIFT: ABNANL2A
t.n.v.: Love to be Home te Leeuwarden
Let op: vergeet niet uw factuurnummer te vermelden bij de betaling!
 
2. iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.

3. Bancontact.

Voor de klanten uit België bieden wij de mogelijkheid om de aankopen met Bancontact af te rekenen.
Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Er worden geen transactiekosten in rekening gebracht.

4. Achteraf betalen met Klarna.

In het kort:

  • Betaal achteraf binnen 14 dagen.
  • Aanmaken van account niet vereist
  • Aanvraag krediet is niet nodig
  • Je ontvangt je bestelling voordat je hebt betaald
  • Klarna stuurt je per e-mail betalingsinstructies
  • Selecteer Klarna als betaalmethode in de check-out
     

Over Klarna:

Klarna is één van de snelst groeiende organisaties in Europa en een toonaangevende, alternatieve betalingsprovider. Klarna’s visie is de koopervaring te vereenvoudigen met een simpele log-out oplossing. Klanten hoeven alleen urgente informatie te verstrekken om hun aankoop te voltooien. Slechts je NAW-gegevens en e-mailadres zijn voldoende. De kern van Klarna’s service is het begrip ‘betaling na levering’, de mogelijkheid om iets te kopen voordat je betaalt. Dit betekent simpelweg een betere winkelervaring voor jou. Want jij bepaalt wanneer betalen het beste voor jou uitkomt, binnen de betaaltermijn van 14 dagen.

Hoe werkt het?:

We hebben het kopen makkelijker gemaakt met een snelle registratie en afhandeling. Op deze manier kan je overal iets kopen met je telefoon en op een snelle, makkelijke manier betalen.

Wat zijn mijn betaalopties?:

Vanaf nu heb je de mogelijkheid om ‘na levering te betalen’, maar het is ook altijd mogelijk om te betalen met iDEAL of bankoverschrijving. Al onze betalingsopties worden getoond op onze betaalmethode pagina in de check-out.

Hoe werkt achteraf betalen?:

Zodra je bestelling is bevestigd, ontvang je binnen 2 dagen een e-mail met betalingsinstructie van Klarna. Je hebt hierna 14 dagen de tijd om de factuur te betalen.

Let op! Voor het gebruik van achteraf betalen met Klarna worden de volgende kosten in rekening gebracht:

€1,00 per transactie + 2,99% van het factuurbedrag. Deze kosten worden bij de check-out direct berekend.