Baby en Kinderen


Love to be Home denkt ook aan de allerkleinste bewoner van jouw huis. Om de landelijke woonstijl van het hele huis door te trekken in de kinderkamer hebben we de mooiste artikelen voor baby’s en kinderen.

Nachtlampjes geven jouw baby, peuter of kleuter een veilig gevoel in het donker. Lampjes in verschillende zachte kleuren en vormen, zoals een lichtgele eekhoorn of een wit konijn, zijn ’s nachts niet alleen handig maar ook vrolijk en herkenbaar voor je kind.

Love to be Home heeft diverse soorten houten hangers, tekstbordjes en zeephangers in roze, wit en blauw en geven de sfeervol ingerichte baby- of kinderkamer een zachte, prettige uitstraling die rust creëert voor jou en je kleintje.

De speelkleden, babydekens en box kleden van Love to be Home zijn gemaakt van superzachte materialen in rustige, vriendelijke dessins zodat jouw kindje veilig en warm kan spelen en slapen. Ook het speelgoed gemaakt van natuurlijke materialen is zacht en veilig, bestaande uit wollen breisels met vrolijke kleuren.